Lenen kost geld

Sinds 1998 voordelig en vertrouwd geld lenen bij ABCS

Over ons

Informatie over geld lenen

Voor onze klanten

AFM Vergunning

Waarom een AFM vergunning

De AFM houdt toezicht om consumenten te beschermen tegen leningen die niet verantwoord zijn. Het is belangrijk dat consumenten geld over houden om van te leven, na het betalen van de rente en aflossing. Daarnaast kijkt de AFM of een kredietaanbieder voldoende transparant is over zijn dienstverlening en de vereiste diploma's bezit.

Voorwaarden AFM vergunning

Om een vergunning te krijgen van de AFM dient het bedrijf aan meerdere vastgestelde voorwaarden van de AFM te voldoen. Zoals het in bezit zijn van geldige diploma's welke van toepassing zijn voor het type AFM vergunning welke de AFM heeft afgegeven. Ook dienen wij nagenoeg jaarlijks weer examen te doen op deze onderdelen om de AFM vergunning te blijven behouden en voor u te zorgen voor een goede, verantwoorde dienstverlening. Wij zijn in het bezit van een geldige AFM Vergunning voor: Consumptief krediet, levens- en schadeverzekeringen.

Vergunningnummer ABCS

ABCS is ingeschreven in register Wet Financiële Dienstverlening bij Autoriteit Financiële Markten onder vergunningnummer: 12012446.